Tips og tricks til optimering af din hjemmeside, AdWords annoncer og digitale markedsføring.

onsdag den 12. november 2008

Så er PubCon konferencen godt i gang

Mandag var stort set ikke andet end registrering, og heldigvis for det, for jetlagget sidder stadig i kroppen. Tirsdag, kom der derimod meget mere kød på.

Dagens faglige program indledtes af Shawn Rorick, Director of Marketing, Cirque du Soleil, som dels gav et billede af hvorledes han er lykkedes med online markedsføring, dels gav sit bud på i hvilken retning han tror udviklingen i søgning på internettet vil gå. Specielt gik hans indlæg på at søgninger på internettet i højere grad vil ske via søgninger filtreret efter hvad du allerede har søgt – og klikket på. Bruger du iGoogle har du allerede oplevet det, men måske uden at bide mærke i det.

At resultatet af dine søgninger afhænger af din fysiske placering, er jo kendt stor. Et site som ligger top 3 i Danmark behøver ikke være mellem de først 1000 hvis søgningen sker et andet sted i verden – jeg har selv lige testet et par eksempler nu jeg alligevel sidder i Vegas.

Med Universel Search har Google også ændret sig, så den ikke længere ”kun” viser websider i resultatet. Først kom PDF dokumenterne til, og nu er der både billeder, kort og video i søgeresultaterne. Fremover vil vi måske se at indholdet i video og mp3 filer simpelthen genkendes via talegenkendelse, og dermed indekseres i Googles søgeresultater på lige fod med en webside.

Keywords og Keywords
Jeg valgte at deltage i hele 2 sessions vedr. keywords. Det rigtige valg af keywords, er simpelthen nøglen til såvel SEO som SEM i det hele taget. Har man ikke gjort sig klart, hvilke ord eller fraser hver enkelt side i et websted skal findes på, er det næsten som at skylle de potentielle kunder ud med badevandet.

Desuden deltog jeg i en spændende session vedr. Social Media Marketing, som gav et par gode tekniske tips, samt en session vedr. brug af Affiliate Networks. Alt i alt en spændende dag med rigtig mange gode input.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar