Tips og tricks til optimering af din hjemmeside, AdWords annoncer og digitale markedsføring.

torsdag den 13. november 2008

Will it blend – oh yes it will

Ved onsdagens første indlægsholder George Wright startede morgengymnastikken med håndsoprækning. Hvor mange havde set nogle af videoerne fra http://www.willitblend.com/? Alle godt 1200 deltagere rakte en hånd i vejret, men da spørgsmålet efterfølgende lød: Hvor mange kendte Blendtec for 2 år siden var der kun 2-3 stykker som stadig havde hånden oppe.

Blendtec har dels en professionel produktlinje som går godt, og er et forholdsvis kendt brand i USA. Produkterne til det private marked derimod var (som håndsoprækningen viste) ganske ukendte.

Ideen til videoerne opstod da George en dag i demonstrationslokalet så at der var savsmuld på gulvet. Inden længe havde han for et budget på 50$ købt ind til de første 6 videoer inkl. domænenavnet, og så gik det ellers hurtigt. Allerede fra starten bad de seerne om forslag til hvad de skulle blende som den næste film. Et smart trick da det jo giver en vis præstige at kunne sige til vennerne at: Det var mig der sagde at de skulle blende en iPod – og se så lige her…..

De tørre tal er en vækst på 700% på B2C markedet og en afsmittende virkning på B2B. Hvor de ellers før skulle betale for at annoncerer i medierne, kommer medierne nu til dem for at få dem ind i talkshows mv. Også andre producenter fx NIKE har valgt at købe sig til at blive blændet, og en radiostation ville have blændet en bunke cd’er for så at sende videoen som tv reklame. Nu er det pludselig andre fabrikanter som betaler for at få Blendtec produkter vist som tv reklame – det er da lidt smart.

Og naturligvis sluttede George af med at blende en haverive.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar