Tips og tricks til optimering af din hjemmeside, AdWords annoncer og digitale markedsføring.

mandag den 9. februar 2009

Stein Bagger skyld i finanskrisen?

Næppe, men i en tid hvor der konstant tales om finanskrise og bankernes tilbageholdenhed i forhold til at låne penge ude, er det nærmest en hån imod kunder og aktionærer i Danske Bank, at høre hvorledes Stein Bagger og IT Fuptery er løbet fra regningen. Hvor de lånte penge er endt, må den kommende retssag vise, men at der i dag ikke er så mange penge at låne ud mærkes af både virksomheder og private.

Lån til Stein Bagger trods bankers viden om falske faktura
Endnu mere chokerende er det at Danske Bank mf. tilsyneladende har været vidende om lån med sikkerhed i fiktive fakturaer allerede tilbage i 2003. Alligevel er banken forsat med at låne penge til IT Factory, lån som i dag ser ud til at give banken et tab på 347 mio. kr. Et tab som dog ser ud til at blive dækket af bankens forsikringsselskab.

Lån til virksomheder og iværksættere
Mange virksomheder og privatpersoner har i dag svært ved at låne penge i banken. Selv lån til helt fornuftige projekter, er i dag mere vanskeligt end for bare ganske få måneder siden. De manglende lån er i sig selv med til at øge krisen, idet færre lån giver mindre omsætning som giver færre jobs som giver mindre indestående på konti i banken som giver banken færre muligheder for at yde lån osv.

Stein Bagger brugte også SEO
Som virksomhed bliver det således endnu mere vigtigt at udnytte søgemaskineoptimering optimalt. Stein Bagger brugte selv et SEO firma til Online Reputation Management.

Det skal du gøre:
Test dit websted - hvad virker og hvad gør ikke
Optimer indholdet til dine søgeord
Henvend dig til din målgruppe
Skriv godt unikt indhold
Skil dig ud fra mængden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar