Tips og tricks til optimering af din hjemmeside, AdWords annoncer og digitale markedsføring.

fredag den 20. marts 2009

Online Reputation Monitoring

Har du nogensinde tænkt på hvad andre siger om dig?
Det har du nok, og hvis ikke så er det måske på tide du tænker på det. På internettet kan alle og enhver jo skrive både positivt og negativt om dig, din virksomhed eller produkter.

Hvorfor var der fx ingen ubehagelige historier om Stein Bagger og IT Factory før han stak af, og hvorfor var de fleste historier man kunne Google sig til om Jørgen Poulsen om et beløb på 750.000. Forskellen i disse to eksempler, er at hvor Stein Bagger benyttede sig af Online Reputation Management, har Jørgen Poulsen næppe ofret særlig meget på den del. Hvis han har, så er det i hvert fald mislykkedes.

Derfor er Online Reputation Monitoring også vigtigt for dig
Hvis du ikke ved hvad der skrives om dig og din virksomhed på nettet har du jo ingen mulighed for at imødegå dårlig omtale eller profitere af gode ideer og positiv omtale.

Du har sikkert af og til prøvet at Google dig selv eller din virksomhed. De resultater du få frem viser naturligvis de sider som Google mener, er mest relevante i forhold til din søgning. Men der er jo mange andre steder at søge, og mange andre sider, som slet ikke indekseres af Google, og det er dem du skal finde. En helt anden sag er jo, at resultaterne i Google kan være flere dage eller uger undervejs, og på det tidspunkt kan en negativ diskussion have lagt hele dit digitale omdømme i ruiner.

Læs mere om Reputation Management
Værktøj til Online Reputation Monitoring
Online Reputation Management

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar