Tips og tricks til optimering af din hjemmeside, AdWords annoncer og digitale markedsføring.

onsdag den 17. marts 2010

Webshopbogen

Ny bog til dig der driver en webshop: http://www.webshopbogen.dk/

Jeg møder i hverdagen ofte indehavere af webshops, som kæmper for at tjene penge (nok) på deres webshop.

Webshopbogen http://webshopbogen.dk/ beskriver de udfordringer du som webshopindehaver typisk står overfor, og bygger bl.a. på samtale med over 100 indehavere af hjemmesider og webshops.

En webshop kan ikke som en fysisk butik leve af den fysiske placering. Man kan ikke finde en god strøgforretning, hvor kunderne bare vælter forbi dagen lang, men skal hele tiden arbejde på at få kunderne til at komme ind i shoppen.

Kunderne komme ikke af sig selv, og der skal meget mere til end at finde nye spændende vare til sortimentet, og så lige pakke dagens ordre om eftermiddagen inden posthuset lukker.

Om du har 10, 100 flere tusinde varenumre på hylderne i webshoppen betyder jo intet, hvis ikke kunderne kan finde frem til eller rundt i din webshop.

Til at hjælpe dig til et bedre overblik over disse muligheder og udfordringer, har jeg besluttet at skrive Webshopbogen.

Det at drive en webshop kræver udover de ”rigtige” varer på hylderne, at du hele tiden sikrer at shoppen er synlig på nettet. Du skal være tilstede, der hvor dine kunder befinder sig, og din shop skal kunne lede kunderne igennem shoppen og frem til din kvitteringsside, for salget er vel det endelige mål.

I en ”almindelig fysisk forretning” går man jo også og trimmer hylderne, låser dørene op i åbningstiden, og i øvrigt sikrer at der kommer kunder i butikken bl.a. via annoncering. Det er stort set det samme du skal gøre med din webshop. Her skal du sikre en fornuftig placering i Googles søgeresultater, markedsføre din shop og lede trafik igennem shoppen og frem til kvitteringssiden.

Vil du have succes med din webshop, kræver det at du har fokus på trafik og konvertering, altså antallet af besøgende der ender som betalende kunder.

Kort sagt har bogen 3 formål, nemlig at få dine kunder til at:
  • finde din side (så enkelt som muligt)
  • købe (mest muligt)
  • komme igen (så ofte som muligt) 

Vil du være en af de første til at få den gratis light-version af Webshopbogen, så tilmeld dig allerede i dag, så vil du modtage bogen så snart den er på gaden.

Læs mere om Webshopbogen på http://www.webshopbogen.dk/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar